Verificarea umana (prin caracterele aleatorii) la fiecare pas este enervant de imprecisa si prea des utilizata. Nu se poate renunta? sau, macar, regla setarile pt a usura citirea semnelor ...
Am luat nota si vom remedia acest inconvenient ... Acest sistem este unul preventiv, folosit impotriva botilor de SPAM. Vom rezolva in cel mai scurt timp aceasta problema...
Sistemul nostru in principiu seamana cu acesta...
Aceasta postare a fost editata de administrator at March 21, 2011 3:50:28 AM EET
Buna seara WALLFUN.
Da, lucram la acest sistem de confirmare a contului, recuperare parola si tot tacamul... Sistemul este foarte complex si datorita unei simple "," tot sistemul poate fi dat peste cap... Tocmai de aceea nu ne grabim... Problema dumneavoastra va fi rezolvata cu siguranta...
Navigare placuta!
Aceasta postare a fost editata de administrator at March 23, 2011 7:51:58 PM EET
Buna seara!
Cunoastem problema si ... va fi functional acel buton (pana atunci l-am pus sub poza din profil). Dorim si lucram pentru ca site-ul sa fie 100% functional. Ne cerem scuze pentru disconfort si ...SE REZOLVA.
O seara cat mai placuta alaturi de FRUMOSI :)
P.S... Dorim sa fim unici, sa nu intram in concurenta cu nimeni. De fapt semanam, dar doar atat... Daca esti unic ai 99% sanse sa reusesti iar noi ne dorim sa reusim...
Mai vin cu o sugesti sau o intrebare, depinde de situatie. Nu am vazut sa am posibilitatea sa pun o descriere pe profil. Daca exista aceasta posibilitate, te rog frumosi.ro sa ma indrumi, daca nu exista, atunci ar fi benefica pentru unii utilizatori. Merci inca o data pentru raspunsurile imediate si utile.
Update: scuze, am gasit! Nu mai e nevoie de ajutor pe tema asta! Ieri nu am gasit, de aia intrebarea. Va salut!
Aceasta postare a fost editata de Wallfun .ro at March 24, 2011 11:50:56 AM EET
Pentru domnul Grigore Marian
Site-urile de socializare sunt menite sa faciliteze conversatiile cu alte persoane, grupuri sau comunitati si se bazeaza pe schimbul bidirectional de informatii. Socializarea este ceea ce facem noi oamenii, tot timpul. Daca exista suficient de multi oameni carora sa le placa sau nu un produs (ca de exemplu acest site), aceasta poate avea un impact mare asupra unui brand - fie pozitiv, fie negativ.
Care este scopul unei asemenea retele?
Pot fi mai multe motive diferite pentru care oamenii se inscriu pe site-urile de socializarea aflate pe internet. In general aceste site-uri sunt necesare ( FOLOSITE ) pentru:
• a pune in aplicare promotii si campanii de vanzari;
• a influenta vanzarile prin cresterea pozitiva a brand-ului;
• a obtine feedback-ul clientului pentru dezvoltarea produsului;
• a obtine feedback pentru imbunatatirea procedurilor si serviciilor oferite clientilor;
• a se angaja clientii in intelegerea politicilor companiei si directii pentru dezvoltarea produsului;
• a angaja salariati;
• a incuraja dialogul angajat cu clientii;
• a incuraja colaborarea si angajarea pe anumite proiecte ale companiei.
Lista poate continua, si este limitata doar de limitele imaginatiei fiecaruia.
Momentan noi suntem hotarati sa cream din FRUMOSI.ro un brand pe piata romaneasca.
De ce oare am ales un nume de domeniu cu terminatia .ro ?
1. In orice moment il putem trece in absolut orice limba dar asta presupune niste cheltuieli suplimentare fata de bugetul stabilit initial.
2. Absolut tot site-ul poate fi modificat deoarece are o constructie modulara, mult diferit fata de Facebook ce este construit pe o anumita structura limitat modificabila.
3. NU colectam date personale asa cum o face Facebook.
4. FRUMOSI.RO este creat, lansat si intretinut de oameni obisnuiti, fata de Facebook care este dupa stiinta noastra un site al anumitor .... ( CINE POATE CULEGE INFORMATII IN USA?!!! ).
5. Asa cum deja stiti suntem in testari si nu dorim sa ne batem capul si cu alta versiune de limba.
6. NU postam reclama pana la finalizarea site-ului.
P.S. ... cu siguranta ca "moderatorul" stie care-i diferenta ... si intr-o postare viitoare am sa raspund la subiect care-s avantajele si dezavantajele
O seara excelenta...
Aceasta postare a fost editata de administrator at March 24, 2011 11:45:12 PM EET
Cu multa placere, se rezolva cat de curand...
Aceasta postare a fost editata de administrator at April 19, 2011 1:16:28 AM EESTNu mai pot pot poosta videoclipuri
Aceasta postare a fost editata de But Gheorghe at May 14, 2011 7:55:31 PM EEST
Domnule But sistemul de postare video este setat pentru 10 postari per membru tocmai pentru a incerca (momentan) sa descoperim eventuale BUG-uri ale sistemului. In urmatoarea perioada urmeaza un nou val de inregistrari (membri noi) si dorim sa vedem cum se comporta serverele si celelalte sisteme IT.
De asemenea lucram si la regulamentul concursului asteptat de catre toti membrii.
Va dorim o seara cat mai buna...
Aceasta postare a fost editata de administrator at May 19, 2011 7:30:26 PM EEST